Borgers2Wielers Elektrische fietsen
Borgers2Wielers Kinderfietsen
Borgers2Wielers Sportieve fietsen
Borgers2Wielers Stadsfietsen
Borgers2Wielers Mountainbikes
Borgers2Wielers Lifestyle fietsen
Borgers2Wielers Home
Borgers2Wielers Elektrische fietsen
Borgers2Wielers Lifestyle fietsen
Borgers2Wielers Mountainbikes
Borgers2Wielers Stadsfietsen
Borgers2Wielers Sportieve fietsen
Borgers2Wielers Kinderfietsen
Borgers2Wielers Outlet
Borgers2Wielers Gebruikt
Borgers2Wielers Accessoires
Borgers2Wielers Onderhoud
Borgers2Wielers Verhuur
Borgers2Wielers Verzekeringen
Borgers2Wielers Contact

Borgers2Wielers Contact
Borgers2Wielers Disclaimer


F I E T S   S P E C I A A L Z A A K   V A N   W E S T E R W O L D E

Specialist in fietsen. Van e-bikes tot kinderfietsen, zowel nieuw als tweedehands. Bij ons kun je terecht voor een fiets die bij je past. Bij ons kun je wél een proefrit maken en je zadel na 14 dagen nog ruilen. Wij zorgen voor een passende fiets met de bijbehorende service, accessoires en verzekering.

ELEKTRISCHE FIETSEN

KINDERFIETSEN

SPORTIEVE FIETSEN

STADSFIETSEN

MOUNTAINBIKES

LIFESTYLE FIETSEN

BEL ONS

MAIL ONS

Disclaimer

Fietsspeciaalzaak Arjan Borgers 2Wielers stelt het op prijs dat u een bezoek brengt aan haar website. Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, is de informatie op deze website ten alle tijden voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Met deze disclaimer komen eerdere website uitingen of achtergebleven oudere pagina's van bijvoorbeeld actie's of iets dergelijke, te vervallen. Hier kunt u geen aanspraak meer op maken. Alle wijzigingen worden doorgevoerd en wekelijks bij de zoekmachines aangeleverd.


Copyright

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.


Privacy

Fietsspeciaalzaak Arjan Borgers 2Wielers respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de geldende richtlijnen verwerkt. Fietsspeciaalzaak Arjan Borgers 2Wielers stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden.

  

Websitebouw

Bert Stel heeft in opdracht van Arjan Borgers 2Wielers deze website met de grootste zorgvuldigheid gebouwd. Alle getoonde afbeeldingen en hyperlinks zijn in opdracht van Arjan Borgers 2Wielers gebruikt. Bert Stel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke websites. Geschillen die eventueel voortkomen uit de getoonde afbeeldingen, teksten en/of prijsvoeringen komen op geen enkele manier voor rekening van Bert Stel. Vragen die voortkomen uit deze website en die betrekking hebben op de producten en/of diensten van Arjan Borgers 2Wielers kunt u stellen aan het adres van Arjan Borgers. Vragen die betrekking hebben op de websitebouw, kunt u stellen aan Bert Stel door de link te gebruiken op  iedere pagina van deze website. U vindt deze link linksonder op de iedere pagina.


Hyperlinks

De website van Arjan Borgers 2Wielers bevat hyperlinks naar andere websites.

Arjan Borgers 2Wielers is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie op deze websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke gekoppelde websites.


Onjuiste plaatsing

Bent u van mening dat een afbeelding of tekst niet juist is, dan kunt u dit met onderstaande link aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u niet op een andere manier doen.


  

Heb je een vraag die betrekking heeft op de onderneming, dan kun je met deze button een email sturen naar Arjan Borgers Tweewielers

STUUR ONS EEN MAIL

MAIL BERT STEL

Heb je een vraag die betrekking heeft op de website en de bouw hiervan, stuur dan een email met onderstaande butto naar Bert Stel

We zien je graag terug in onze winkel en bedanken je voor het bezoek aan onze website

Wilhelminastraat 34 | 9541 AP | VLAGTWEDDE | Tel: 0599 - 313166 | borgerstweewielers@live.nl |

  

Zo

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

  

Gesloten

Gesloten

9:00u - 18:00u

9:00u - 18:00u

9:00u - 18:00u

9:00u - 20:00u

9:00u - 17:00u

  

*Van 1 april tot 1 oktober zijn wij op maandag geopend.

  

Arjan Borgers Tweewielers 2019 Copyright

  

Website realisatie: BERTSTEL.NL

  

Disclaimer

  

Openingstijden