website ontwerp website maken ArjanBorgers2wielers home
ArjanBorgers2wielers Accessoires
ArjanBorgers2wielers Onderhoud
ArjanBorgers2wielers Verhuur
ArjanBorgers2wielers Verzekering
ArjanBorgers2wielers Occasions1
ArjanBorgers2wielers Occasions2
ArjanBorgers2wielers Contact
ArjanBorgers2wielers Outlet

Wilhelminastraat 34   |   9541AP  Vlagtwedde   |   Tel:  0599 - 313166   |   E-mail:  borgerstweewielers@live.nl

Onderhoud en Reparatie...

Voor het onderhoud en reparatie van uw (elektrische) fiets bent u bij Arjan Borgers 2wielers aan het juiste adres.

Met onze nieuwe en moderne werkplaats zijn we beter ingericht dan tevoren. Voor uw E-Bike hebben wij de beschikking over alle actuele

elektronika om eventueel de laatste updates en aanpassingen aan uw elektrische fiets uit te voeren tijdens een onderhoudsbeurt

of reparatie. Service staat voor ons in een hoog vaandel en wij willen u als klant graag op een professionele wijze van dienst zijn.


Afspraak maken is niet altijd nodig...

U hoeft voor onderhoud of reparaties géén afspraak te maken. U kunt uw fiets gewoon bij ons aanbieden. Wij beoordelen de defecte onderdelen en maken een prijsopgave voor u. Mocht er in de tussentijd nog iets over het hoofd zijn gezien, dan nemen wij alsnog contact met u op om dit te bespreken. Woont u bovendien binnen een straal van 25 kilometer rond Vlagtwedde, dan kunt u gebruik maken van onze GRATIS haal & breng service. Uw fiets(en) word(en) door ons opgehaald en na de reparatie of onderhoudsbeurt weer thuis gebracht! Ook een GRATIS leenfiets staat voor u klaar...

Gespecialiseerd in elektrische fietsen...

Wij hebben ons gespecialiseerd in elektrische fietsen. Mede door het ruime assortiment die wij verkopen, maar zeker ook omdat onze monteurs allemaal gecertificeerd zijn op het gebied van elektronica en software. Zo kunnen wij u met alle voorkomende reparaties, onderhoud en updates van uw elektrische fiets (e-bike) van dienst zijn.

Hierdoor hebben wij er ook voor gekozen om uw BOSCH e-bike SERVICE-PUNT te zijn

Onderhoud Alert...

Wanneer u bij ons uw fiets voor onderhoud of reparatie aanbiedt, is het mogelijk dat wij u informeren als de fiets weer gereed staat. Middels het onderhoud-alert kunnen wij u per SMS op de hoogte stellen, of een e-mail sturen. Gewoon bellen kan vanzelfsprekend ook.

Wanneer u bij ons uw fiets koopt, kunnen wij u op de hoogte stellen als uw fiets toe is aan zijn onderhoudsbeurten. Ook dit gebeurt met onze onderhoud-alert. Wij spreken bij aanschaf van uw fiets af op welke manier u op de hoogte gesteld wilt worden van het onderhoud van uw fiets. Dit kan dus ook per SMS, e-mail of per telefoon. Als u bij ons een nieuwe fiets aanschaft, krijgt u een onderhouds coupon, waarmee u korting krijgt op de eerste 3 onderhoudsbeurten. Vergeet dus niet uw kortingscoupon mee te nemen! Zo heeft u óók nog voordeel tijdens het onderhoud van uw (elektrische) fiets.

Voorjaar- of Winteractie bij Arjan Borgers Tweewielers...

Wanneer u bij ons een elektrische fiets aanschaft, is het mogelijk om uw fiets tijdens het voorjaar of tijdens de winter periode te laten onderhouden.

Dit kunnen wij u laten weten door onze onderhoudsmailing. U komt hiervoor in aanmerking als u klant wordt.

U kunt er voor kiezen om voor dat het fiets seizoen weer volop begint, uw fiets weer up to date te krijgen, óf voordat de winter invalt u fiets te voorzien van een onderhoudsbeurt waarbij alle onderdelen worden gecontroleerd.

Kijk hier naar de voorbeelden van onze acties...

Website realisatie: BERTSTEL.NL

Arjan Borgers Tweewielers 2019 ©