website bouwen website maken ArjanBorgers2wielers home
ArjanBorgers2wielers e-Bikes
ArjanBorgers2wielers Stadsfietsen
ArjanBorgers2wielers Sportieve fietsen
ArjanBorgers2wielers Lifestyle fietsen
ArjanBorgers2wielers Kinderfietsen
ArjanBorgers2wielers Merida
ArjanBorgers2wielers Outlet
ArjanBorgers2wielers Accessoires
ArjanBorgers2wielers Onderhoud
ArjanBorgers2wielers Verhuur
ArjanBorgers2wielers Verzekering
ArjanBorgers2wielers Occasions1
ArjanBorgers2wielers Occasions2
ArjanBorgers2wielers ContactWilhelminastraat 34   |   9541AP  Vlagtwedde   |   Tel:  0599 - 313166   |   E-mail:  borgerstweewielers@live.nl

Website realisatie: BERTSTEL.NL

Arjan Borgers 2Wielers 2019 ©

Algehele Informatie over deze website...


Disclaimer

Fietsspeciaalzaak Arjan Borgers 2Wielers stelt het op prijs dat u een bezoek brengt aan haar website. Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, is de informatie op deze website ten alle tijden voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Met deze disclaimer komen eerdere website uitingen of achtergebleven oudere pagina's van bijvoorbeeld actie's of iets dergelijke, te vervallen. Hier kunt u geen aanspraak meer op maken. Alle wijzigingen worden doorgevoerd en wekelijks bij de zoekmachines aangeleverd.


Copyright

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.


Privacy

Fietsspeciaalzaak Arjan Borgers 2Wielers respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de geldende richtlijnen verwerkt. Fietsspeciaalzaak Arjan Borgers 2Wielers stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden.


Hyperlinks

De website van Arjan Borgers 2Wielers bevat hyperlinks naar andere websites.

Arjan Borgers 2Wielers is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie op deze websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke gekoppelde websites.


Websitebouw

Bert Stel heeft in opdracht van Arjan Borgers 2Wielers deze website met de grootste zorgvuldigheid gebouwd. Alle getoonde afbeeldingen en hyperlinks zijn in opdracht van Arjan Borgers 2Wielers gebruikt. Bert Stel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke websites. Geschillen die eventueel voortkomen uit de getoonde afbeeldingen, teksten en/of prijsvoeringen komen op geen enkele manier voor rekening van Bert Stel. Vragen die voortkomen uit deze website en die betrekking hebben op de producten en/of diensten van Arjan Borgers 2Wielers kunt u stellen aan het adres van Arjan Borgers. Vragen die betrekking hebben op de websitebouw, kunt u stellen aan Bert Stel door de link te gebruiken op  iedere pagina van deze website. U vindt deze link linksonder op de iedere pagina.


Onjuiste plaatsing

Bent u van mening dat een afbeelding of tekst niet juist is, dan kunt u dit met onderstaande link aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u niet op een andere manier doen.

Stuur een mail naar Bert Stel >>

Stuur een mail naar Arjan Borgers 2Wielers >>

De vraag dient betrekking te hebben op de onderneming

De vraag dient betrekking te hebben op de website