website maken website ontwerp ArjanBorgers2wielers home
ArjanBorgers2wielers Accessoires
ArjanBorgers2wielers Onderhoud
ArjanBorgers2wielers Verhuur
ArjanBorgers2wielers Verzekering
ArjanBorgers2wielers Occasions1
ArjanBorgers2wielers Occasions2
ArjanBorgers2wielers Contact
ArjanBorgers2wielers Outlet

Wilhelminastraat 34   |   9541AP  Vlagtwedde   |   Tel:  0599 - 313166   |   E-mail:  borgerstweewielers@live.nl

Accessoires maken een fiets compleet...

Ook kunt u bij ons terecht voor een zeer uitgebreid aanbod van accessoires, reserve onderdelen of professionele fietsdraag-systemen.

Of zoekt u fietskleding of die prachtige rieten mand voor op uw fiets? Op deze pagina vind u een overzicht van onze leveranciers.

Vanzelfsprekend is het onmogelijk om het gehele aanbod op voorraad te nemen, maar wij staan borg voor een snelle levering door

de goede samenwerking met alle leveranciers...

Basil is leverancier van ondermeer: fietsmanden, fietstassen, dierenfietsmanden en fiets accessoires. Naast veel vernieuwende producten en modieuze uitstraling voeren ze ook klassiekers als fietskratten. Kijk voor een compleet overzicht op de website van Basil.

Ga naar de website >>

Yepp is een merk van GMG bv (Gebroeders Melkert Gouda). GMG heeft ruim 80 jaar ervaring in het veilig en comfortabel vervoer van de belangrijkste mensen ter wereld: onze kinderen. Door het gebruik van innovatieve materialen en een eigentijdse vormgeving zet Yepp de wereld van de fietszitjes op zijn kop!

Ga naar de website >>

Betaalbaar, comfortabel. Nederland is een echt fietsland. In de zomer trekken we er graag op uit maar ook in alle andere seizoenen is de fiets een praktisch vervoermiddel. Kinderen die nog niet zelf kunnen fietsen, neem je mee in een kinderzitje. De kinderzitjes van Polisport zijn comfortabel, veilig én betaalbaar

Ga naar de website >>

XLC - Love Cycling. Fietsen geeft energie en een gevoel van vrijheid. XLC wil dit unieke fietsgevoel versterken door het bieden van goed verkrijgbare, degelijke én betaalbare onderdelen en accessoires voor elke fiets. Tevens verkopen ze fietsdragers en een ruime collectie fietskleding.

Ga naar de website >>

BBB heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een merk dat veel meer levert dan alleen fietsonderdelen. Wat je ook zoekt om nog lekkerder te kunnen fietsen, BBB heeft een 1500 kwalitatief hoogwaardig producten met zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Ga naar de website >>

Onder het internationale label ‘New Looxs’ brengt Burgers Lederwaren een brede collectie tassen voor de fiets, die het beste van twee werelden combineren. Technisch perfect design, oog voor details en tegelijk modieus om te zien.

Ga naar de website >>

Ruim dertig jaar geleden bracht 'Spinder Fietsendragers' een van de eerste fietsendragers op de markt. Spinder, destijds een begrip op het gebied van metaalbewerking en design, ontwierp vanuit een klantvraag, een degelijke en sterke fietsendrager, die aan de trekhaak gemonteerd moest worden.

Ga naar de website >>

Shimano is 's werelds toonaangevende fabrikant van fietsonderdelen dankzij hun staat van dienst van opzienbare innovatie en betrouwbaarheid onder alle omstandigheden. De functionaliteit en kwaliteit van hun producten heeft altijd de basis gevormd en het is waar ze beroemd om zijn.

Ga naar de website >>

Bij ons staat veiligheid voorop. Naast doordacht design van Nederlandse bodem, comfort en gebruiksgemak, maakt Bobike gebruik van een unieke dubbelwandige schaal voor al haar zitjes voor optimale veiligheid.

Ga naar de website >>

Ga naar de website >>

Naast de welbekende smeer- en onderhoudsproductlijn heeft Cyclon International B.V. nóg diverse productgroepen waarmee de afgelopen jaren veel successen zijn behaald. Te weten; sportvoeding, spierverzorging en werkplaatsinrichting.

Fietsbanden van het merk Schwalbe zijn verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Japan en in Australië. In Europa zijn we de marktleider!

wij zijn "bandenfanatici"! Helemaal gespecialiseerd in de fiets en daarbij sinds enkele jaren ook in rolstoelen.

Ga naar de website >>

Ga naar de website >>

Axa heeft een breed assortiment sloten voor de beveiliging van al uw tweewielers, van kinderfiets tot motor. De sloten zijn onderverdeeld in 25 veiligheidsklassen zodat voor ieder gebruik een juist slot beschikbaar is

Twinny Load is een organisatie die fietsendragers en bijbehorende accessoires ontwikkelt. De assemblage van onze producten vindt in Nederland plaats. Wij doen dit met volle passie om onze producten van het begin tot het eindproduct succesvol te maken.

Ga naar de website >>

Ga naar de website >>

Met producten voor elke type fiets is Selle Royal de eerste keuze zowel voor individuele fietsers als grote fietsfabrikanten.Selle Royal is onze naam. Ondersteunen van fietsers is onze missie.

Onder ons huismerk Mirage bieden wij een breed pakket aan artikelen die leuk en handig zijn voor op en aan de fiets. Van regenkleding tot bel, van pedaal tot telefoonhouder en vergeet even die spiegels niet. Kan je mooi op terug kijken!

Ga naar de website >>

Website realisatie: BERTSTEL.NL

Arjan Borgers Tweewielers 2019 ©

Ga naar de website >>